Jagnięcina i Baranina
Notice: Undefined index: length in /home/dynamicog/naruszcie/wp-content/plugins/posts-for-page/posts-for-page.php on line 69
Notice: Undefined index: read_more in /home/dynamicog/naruszcie/wp-content/plugins/posts-for-page/posts-for-page.php on line 74
Notice: Undefined index: prev_text in /home/dynamicog/naruszcie/wp-content/plugins/posts-for-page/posts-for-page.php on line 80
Notice: Undefined index: next_text in /home/dynamicog/naruszcie/wp-content/plugins/posts-for-page/posts-for-page.php on line 86
Notice: Undefined index: cat in /home/dynamicog/naruszcie/wp-content/plugins/posts-for-page/posts-for-page.php on line 94
Notice: Undefined index: tag_slug in /home/dynamicog/naruszcie/wp-content/plugins/posts-for-page/posts-for-page.php on line 95
Notice: Undefined index: order_by in /home/dynamicog/naruszcie/wp-content/plugins/posts-for-page/posts-for-page.php on line 96
Notice: Undefined index: post_id in /home/dynamicog/naruszcie/wp-content/plugins/posts-for-page/posts-for-page.php on line 97
Notice: Undefined index: author in /home/dynamicog/naruszcie/wp-content/plugins/posts-for-page/posts-for-page.php on line 98
Notice: Undefined index: num in /home/dynamicog/naruszcie/wp-content/plugins/posts-for-page/posts-for-page.php on line 99
Notice: Undefined index: show_full_posts in /home/dynamicog/naruszcie/wp-content/plugins/posts-for-page/posts-for-page.php on line 101
Notice: Undefined index: hide_images in /home/dynamicog/naruszcie/wp-content/plugins/posts-for-page/posts-for-page.php on line 113
Notice: Undefined index: use_wp_excerpt in /home/dynamicog/naruszcie/wp-content/plugins/posts-for-page/posts-for-page.php on line 114
Notice: Undefined index: strip_html in /home/dynamicog/naruszcie/wp-content/plugins/posts-for-page/posts-for-page.php on line 115
Notice: Undefined index: hide_post_content in /home/dynamicog/naruszcie/wp-content/plugins/posts-for-page/posts-for-page.php on line 116
Notice: Undefined index: show_meta in /home/dynamicog/naruszcie/wp-content/plugins/posts-for-page/posts-for-page.php on line 117
Notice: Undefined index: hide_post_title in /home/dynamicog/naruszcie/wp-content/plugins/posts-for-page/posts-for-page.php on line 118
Notice: Undefined index: hide_read_more in /home/dynamicog/naruszcie/wp-content/plugins/posts-for-page/posts-for-page.php on line 119
Notice: Undefined index: create_para_tags in /home/dynamicog/naruszcie/wp-content/plugins/posts-for-page/posts-for-page.php on line 120
Notice: Undefined index: order in /home/dynamicog/naruszcie/wp-content/plugins/posts-for-page/posts-for-page.php on line 121
Notice: Undefined index: force_excerpt_image in /home/dynamicog/naruszcie/wp-content/plugins/posts-for-page/posts-for-page.php on line 122
Notice: Undefined index: force_image_height in /home/dynamicog/naruszcie/wp-content/plugins/posts-for-page/posts-for-page.php on line 123
Notice: Undefined index: force_image_width in /home/dynamicog/naruszcie/wp-content/plugins/posts-for-page/posts-for-page.php on line 124
Soczyste szaszłyki z jagnięciny

Te soczyste szaszłyki z jagnięciny są rewelacyjne w smaku dzięki marynacie z sokiem z granatów. Smakują również dobrze podawane z sosem sojowo-octowym.
Składniki:
-
½ kg jagnięciny
do marynaty:
-
Więcej »
Walentynkowe grillowanie - z jagnięciną i granatem

Granat dodaje wspaniały smak, który idealnie pasuje do kotletów jagnięcych. Doskonale komponuje się z mieszanką ziół i przypraw. Idealne kotlety z jagnięciny powinny być średnio wysmażone i tak przygotowane podawane.
1 udziec jagnięcy, 8 pokrojonych ząbków czosnku ¼ szklanki posiekanej natki pietruszki ¼ szklanki posiekanego, świeżego rozmarynu ¼ szklanki posiekanego, świeżego...Więcej »
Udziec jagnięcy – doskonała uczta dla każdego grillomaniaka - ciąg dalszy

Jak przygotować udziec jagnięcy do grillowania
Jedną z tych rzeczy, które gwarantują nam doskonałe grillowanie jest wybór odpowiedniego mięsa. Jest to szczególnie ważne jeśli chodzi o jagnięcinę. Jagnięcina odnosi się do owiec które są poddawane ubojowi w wieku od 1-12...Więcej »
2 wyjątkowe przepisy na udziec jagnięcy z grilla

Udziec jagnięcy z rożna marynowany w winie i ziołach
Ten grillowany udziec jagnięcy jest idealnym daniem na święta.
Składniki:
1 udziec z kością
do marynaty:
Udziec jagnięcy – doskonała uczta dla każdego grillomaniaka

Przez wieki jagnięcina była kojarzona głównie jako mięso sezonowe. Panował pogląd, że dobra jagnięcina jest dostępna tylko na wiosnę. Obecnie dobrą jagnięcinę możemy nabyć przez cały rok. Udziec jagnięcy jest bardzo wszechstronnym kawałkiem mięsa ale według nas wychodzi najlepszy jeśli jest przygotowywany tylko w...Więcej »